У Дніпрі рятують бійця, якому снайпер біля Авдіївки прострелив мозок

У Дніпрі рятують бійця, якому снайпер біля Авдіївки прострелив мозок

Поранений у надзвичайно складному стані без свідомості.

Бійця, якому практично відірвало ногу, гвинтокрилом доправили із зони АТО до Дніпра. Стан пораненого вкрай тяжкий, за його життя борються медики обласної лікарні Мечникова, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Туди ж за вихідні дні привезли ще шістьох важкопоранених з Авдіївки, Красногорівки та Павлополя, двоє з яких були у комі. 23-річному Ігорю осколки боєприпаса зрешетили легені, селезінку та руку. Завдяки зусиллям медиків харків'янин прийшов до тями. Попереду у нього численні операції.

У найтяжчому стані Володимир, який досі без свідомості. 29-річний боєць біля Авдіївки зазнав вкрай складного поранення голови – снайперська куля прошила мозок. Нейрохірурги оперували бійця шість годин, і боротьба за життя воїна ще триває. "Куля увійшла в ліву скроневу частку, вона фрагментувалась на велику кількість маленьких шматочків, більшість з яких залишилась в мозку, а найбільший фрагмент кулі вилетів в лівій потиличній частці", - розповів нейрохірург Андрій Сірко. "У дуже важкому стані на апараті штучної вентиляції легенів. Кома. Не втрачаємо надії на порятунок його життя", - підсумував головний лікар Сергій Риженко.

У Дніпрі лікарі намагаються врятувати важкопоранених воїнів із фронту

У Дніпрі лікарі намагаються врятувати важкопоранених воїнів із фронту

Повʼязані теми:

Наступна публікація