Infiniti представила перший електрокар бренду

Infiniti представила перший електрокар бренду

Фото: Associated Press

Суббренд Nissan показав повнопривідний кросовер на електриці.

У понеділок, 14 січня, на автосалоні у Детройті компанія Infiniti офіційно представила концепт першого електрокара бренду під назвою QX Inspiration.

Знімки опублікувала медіаслужба Associated Press.

За попередніми даними, електричний кросовер буде диктувати "нову дизайнерську мову для електрокарів з домішкою японської ДНК". У салоні автомобіля втілений дух японської гостинності "Омотенаші", що відображає традиційні ремісничі навички і вишукано підібрані оздоблювальні матеріали, що підкреслюють культурні особливості країни.

Зовні електрокар оформлений дуже вишукано та мінімалістично. Агресивні риси позбавлені будь-яких зайвих штрихів: двері залишили без ручок, а замість дзеркал встановлено відеокамери.

Концепт Infiniti QX Inspiration обладнаний повним приводом і трансмісією e-AWD. Розподіл крутного моменту між чотирма колесами і розташування акумуляторних блоків, що гарантує низький центр тяжіння, визначає зразкову поведінку автомобіля в будь-якій дорожній ситуації і за будь-яких погодних умов.

Варто відзначити, що під час презентації у преміальному суббренді Nissan Motor вирішили не розсекречувати характеристики електрокара. Компанія планує почати випускати серійні моделі на електриці уже 2021 року, тому можна розраховувати на нові подробиці про QX Inspiration уже найближчим часом.

Нагадаємо, що Porsche створить електричний кросовер на базі Macan. Електрокар планують представити до 2022 року.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Презентації
Наступна публікація