Складений рейтинг найбільш ненадійних вживаних кросоверів

Складений рейтинг найбільш ненадійних вживаних кросоверів

Фото: Associated Press

У списку опинилося десять моделей.

Експерти назвали десятку найбільш ненадійних вживаних кросоверів.

Відповідний рейтинг склав This is money і компанія із продажу автомобілів із пробігом Warrantywise.

Зазначається, що дослідження базувалося на опитуванні 750 тисяч клієнтів Warrantywise. Для кожної з моделей кросоверів експерти прорахували індекс надійності, який визначався кількістю ремонтів автомобіля за останні 5 років, вартістю ремонту, часом, проведеним на СТО, віком автомобіля і його перебігом.

Отже, якщо вірити аналізу, лідером в списку найбільш ненадійних кросоверів став BMW X6 з індексом надійності близько 20,6%.

Під час дослідження стало ясно, що близько третини власників за останні п’ять років приходили в сервіси зі зверненням по ремонту, а основною проблемою моделі виявилася ненадійна коробка передач. Середня ціна ремонту X6 склала помітні 1 869 фунтів. Причому BMW X5 з результатом 47,2% посів лише десяту позицію.

Другий рядок антирейтингу дістався Mercedes-Benz GL з індексом 22,4%, а трійку антилідерів замкнув Porsche Cayenne з результатом 25,5%.

Фото: porsche.ua

Окрім цього, в топ-10 найбільш ненадійних моделей потрапили: Range Rover Sport (26,1%), Chevrolet Captiva (28,0%), Range Rover (29,2%), Audi Q7 (32,3%), Range Rover Evoque (42,3%) і Land Rover Discovery Sport (47,2%).

Раніше був складений рейтинг найпопулярніших вживаних кросоверів в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація