Добриня потребує допомоги у боротьбі з надважким недугом

Добриня потребує допомоги у боротьбі з надважким недугом

Хлопчику потрібна реабілітація в Китаї.

Хлопчик Добриня потребує допомоги усіх небайдужих. Він - довгоочікувана дитина, але став інвалідом через важкі пологи.

За словами дитячого невролога Миколаївської обласної дитячої лікарні Тетяни Бойко, Добриня народився з важкою асфіксією, важкою ішемією головного мозку. Від самого народження хлопчик був у реанімації.

Мати Ірина Ліщинська розповіла, що її син міг не вижити, але через місяць сам задихав. Медики були одностайні - мозок хлопчика настільки уражений, що його майбутнє – життя без свідомості. Та в півроку Добриня несподівано відреагував на брязкальце. Відтоді батьки побували з сином в усіх реабілітаційних центрах України, у Польщі та Німеччині. Тамтешні медики були вражені.

У перервах  між лікуванням батьки постійно працюють із Добринею вдома. Малюк дуже любить комедійні програми, які його веселять.

Місяць тому Добриня неочікувано почав сам брати іграшку і, найголовніше, піднімати і тримати голову. Усі ці звичайні для здорової дитини вміння для Добрині – справжнє диво. Тепер медики впевнені –  хлопчик зможе ще більше. Для цього Добриню терміново треба везти до реабілітаційного центру в Китаї, який порадили батькам медики. Батьки дуже сподіваються на цю поїздку. Трьохмісячний курс буде коштувати 11 тисяч доларів. Квитки на авіа переліт уже надані компанією МАУ.

Батьки Добрині - сироти з дитинства. Окрім цього будинку вони нічого не мають. Чоловік – електротехнік, який майже цілодобово на підзаробітках. Понад 300 тисяч гривень - сума для них непідйомна.

У Китаї на Добриню чекають уже 1 березня. Якщо гроші батьки не зберуть – хлопчик зможе потрапити туди лише восени.

Реквізити для допомоги: Картка "ПриватБанка" 5168 7572 3791 7317 

Телефон Ірини Ліщинської: +380634148412

Лілія Родіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація