Термінової допомоги потребує Ілонка

Термінової допомоги потребує Ілонка

Дівчинка все своє життя проводить під пильним наглядом лікарів.

Ілонка Почапська у віці 1 року і десяти місяців одного дня просто не змогла прокинутись, дитину терміново госпіталізували, але, щоб виявити причини того, що сталось, знадобилось кілька тижнів. Тоді у ще крихітної дівчинки виявили пухлину головного мозку третього шлуночка, яка ускладнилась гідроцефалією (рідина скупчувалась навколо мозку і тиснула на нього).

Тоді родина негайно виїхала до Стамбула, де дитині провели необхідне лікування і життя дівчинки почалося знову. «Після цього Ілонка ходила до садочку, пішла до школи. Вона займалася всім тим чим і звичайні здорові діти. Коли донечка пішла до другого класу, їй стало важко ходити, ми знову були вимушені звертатись до закордонних лікарів. В 2013 році було зроблено ще операцію. Ми сподівались, що цей страшний сон закінчився. Ілонка зростала, кожен рік ми проходили МРТ і консультації лікарів, стан був стабільний. В дев’ятому класі Ілонка вирішила вступати до технікуму, ми зробили МРТ, яке показала, що пухлина почала рости», - розповідає мама дівчинки.

Родина терміново виїхала з дівчинкою до своїх лікарів за кордоном, там провели негайну операцію, але щось пішло не за планом. Знадобилося ще дві операції, щоб вивести дитину із критичного стану.  «Біопсія показала, що це рак, 4 стадія – мутація дифузної серединної гліоми Н3К27М. За цей час було проведено 30 сеансів радіотерапії разом з хімією в таблетках і три курси хіміотерапії, залишилось ще три хімії. Зараз Ілонці дуже важко, вона дуже схудла, їй не хочеться нічого їсти, вона самостійно не ходить. Але, коли їй трошки легше, вона  читає , малює, вивчає англійську і мріє видужати», - розповідає мама Ілони.

Дівчинка готова до боротьби, але потрібні кошти, щоб продовжити лікування. Щонайменше 35 тисяч доларів потрібно заплатити за подальше лікування, щоб остаточно здолати хворобу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Почапська Наталія Леонтіївна

5168 7554 4595 9907 в гривнях

Pochapskyi  Vitalii

5168 7427 1361 2012 в євро

5168 7427 2892 7447  в доларах

Повʼязані теми:

Наступна публікація