Дочка Майкла Джексона Періс прокоментувала своє лікування в спецклініці

Дочка Майкла Джексона Періс прокоментувала своє лікування в спецклініці

Фото: instagram.com/parisjackson

Дівчина випустила офіційну заяву в своєму мікроблогу.

20-річна дочка легендарного Майкла Джексона Періс, новина про лікування якої у реабілітаційному центрі, вчора з'явилася у ЗМІ, вирішила не мовчати і зробила офіційну заяву стосовно свого стану.

На своїй сторінці Instаgram зірка звернулася до шанувальників та зазначила, що новина у ЗМІ занадто перебільшена.

"ЗМІ, як завжди, все перебільшили. Так, я взяла перерву в роботі, соціальних мережах і спілкуванні через телефон, оскільки іноді цього дійсно може стати занадто багато в житті. Кожен заслуговує на перерву. Але я щаслива і здорова і почуваюся краще, ніж коли-небудь! У нас з Габріелем є нова музика, якої ми хочемо поділитися з вами. Сподіваюся, що Новий рік почався у вас з любові, світла і всіх благ. Я скоро повернусь!", - написала Періс у мікроблогу та супроводила знімком свого домашнього улюбленця.

Однак із заяви дівчини так і незрозуміло, чи лікувалася вона у клініці чи ні, проте точно відомо, що Джексон, яка зустрічалася з Карою Делевінь, досі перебуває у стосунках з музикантом Габріелем Гленном.

Періс Джексон та Габріель Гленн / Фото: Getty Images

Шанувальники Періс у коментарях її підтримали і відзначили, що з розумінням ставляться до того, що вона вирішила відпочити.

"Тобі потрібен час, щоб перезарядитися. Ця індустрія виснажує так сильно, що можна навіть втратити себе, якщо не відпочивати. Роби те, що буде для тебе найкраще", - побажали їй фоловерів.

Нагадаємо, нещодавно напівоголена Періс Джексон прикривши груди взуттям знялась у фотосесії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація