Ольга Фреймут запросила на особисту зустріч "супермаму"

Ольга Фреймут запросила на особисту зустріч "супермаму"

Фреймут зустрілася з "супермамою" / Фото: mvs.gov.ua

Ведуча підтримала благодійний фонд "Мама SOS".

29 березня в MediaHub відсвяткували день народження благодійного фонду "Мама SOS".

За рік фонд допоміг більше 60 сім'ям - одиноким матерям, що опинилися у складній життєвій ситуації, сім'ям - переселенцям із зони АТО; сім'ям військовослужбовців, які беруть участь в АТО; сім'ям, у яких один з (або обидва) батьків інвалід або тимчасово не працездатний у результаті серйозної хвороби.

Насамперед фонд пропонує матеріальну допомогу: продукти харчування, засоби гігієни, техніку для дому, іграшки, а також необхідне приладдя для дітей та їхнього розвитку.

Крім того, волонтери фонду надають юридичну, психологічну та соціальну допомогу, а також допомогу у вирішенні побутових питань та працевлаштування мам.

У мам була можливість познайомитися зі своїми феями (так у фонді називають благодійників, які їм допомагають). Під час благодійної лотереї були розіграні безліч чудових призів. Так, на "Каву із зіркою" вирушить Світлана Резнік. Ольга Фреймут написала "супермамі" зворушливого листа та запросила на особисту зустріч.

Фреймут зустрілася з "супермамою" / Фото: mvs.gov.ua

"Світлано, вітаю! Ви - перша мама, якою почав опікуватися фонд MamaSOS. Мені розповіли про вашу зворушливу життєву історію та про ваших чудових донечок! Мені близька тема боротьби за краще життя. Можна пишатися вашою сміливістю, енергією, оптимізмом, відданістю та материнством. Ви - супермама, і ваш досвід може допомогти повірити в себе багатьом самостійним матусям. Я вас із радістю запрошую на цікаву зустріч на каву й передаю вам Супермамину Карту. Тепер ви в моєму клубі. Нам з вами є про що поговорити, поділитися ідеями, порадами".

Світлана не могла повірити, що зустрінеться з Ольгою, і вже з нетерпінням чекає на їхню розмову.

Виявилося, що її донька Лера - найсправжнісінький фанат ведучої "1+1". Від неї мама з донькою отримали дисконтну "Супермамину Карту" та пам'ятну хусточку.

Наступна публікація