Падалко, Мірзоян та Шоптенко взяли участь у казковому проекті

Зірки зіграли у дитячому спектаклі.

Більше 700 дітей взяли участь у відкритті казкового проекту "Було де не було" у виставковому просторі "Домосфера".

Під час заходу малеча дивилася лялькові вистави за участю зірок, брала участь у різноманітних майстер-класах, вивчала історію казок і розмальовувала найбільшу в Україні казкову розмальовку прямо на стіні.

Класичний сюжет про Котигорошка маленькі відвідувачі не тільки розфарбували, але і доповнили - домалювали в руках богатиря прапори України і "Правого сектора". Крім того, багато дітей принесли з собою книжки українських казок, які організатори збирають для дитячих будинків на сході України.

До відкриття проекту також долучилися Київський муніципальний театр ляльок та українські зірки. Одразу дві зіркові трупи взяли участь у ляльковій виставі "Котик та Півник". У героїв українських казок перевтілилися: Влад Яма, слава Фролова, Влад Яма, Марічка Падалко, Наталія Гордієнко, брати Борисенко, Арсен Мірзоян, Олександр Скічко та Яніна Соколова.

Основою експозиції стали двометрові казки з паперу, які зробила студія Лесі Патоки.

Розмальовку, як і понад 40 ілюстрацій для проекту, створила художниця Олена Васик. Ще одну розмальовку, яку діти розмальовували цілий день по фрагментах і збирали як пазл, намалювала ілюстратор Ольга Дегтярьова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація