Роберт де Ніро розповів, чому ніколи не зіграє "аморального" Трампа

Роберт де Ніро розповів, чому ніколи не зіграє "аморального" Трампа

Фото: Associated Press

Актор впевнений, що чинний президент США створює небезпеку для демократії.

Голівудський актор Роберт де Ніро, який розлучається після 20 років шлюбу, заявив, що ніколи не зіграє президента США Дональда Трампа, охарактеризувавши його як "жахливу й аморальну людину".

Про це 75-річний актор сказав німецькому виданню Bild, йдеться у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Причиною свого рішення він назвав відсутність співпереживання до американського президента. А розуміння та підтримка персонажа, зазначив Де Ніро, це необхідна умова в акторській роботі.

Роберт де Ніро заявив, що ніколи не зіграє в кіно Дональда Трампа

Роберт де Ніро заявив, що ніколи не зіграє в кіно Дональда Трампа

"Я щодня роблю повторну спробу виявити бодай дещицю того, що могло б викликати в мене якусь емпатію до Трампа. Але це неможливо. Він для мене був і залишається вкрай несимпатичним", - зазначив актор.

Роберт Де Ніро не вперше робить різкі заяви щодо американського президента.

"Я просто такий сердитий на нього. Він жахливий. Трамп становить небезпеку для США, демократії та багатьох цінностей, котрі важливі для американців", - висловлювався раніше актор. 

А влітку 2018 року актор взагалі публічно вилаяв Дональда Трампа. Трапився інцидент під час вручення театральної премії "Тоні". Але та подія, схоже, нітрохи не засмутила американського президента. Він теж не лишився в боргу і назвав Роберта де Ніро "людиною з низьким IQ".

Повʼязані теми:

Наступна публікація