Тейлор Свіфт отримала один долар моральної компенсації за сексуальні домагання

Тейлор Свіфт отримала один долар моральної компенсації за сексуальні домагання

Фото: East News

Співачка перемогла у справі проти радіоведучого Девіда Мюллера.

Американська співачка Тейлор Свіфт домоглася свого і виграла справу у суді проти радіоведучого та діджея Девіда Мюллера.

Так, Свіфт відсудила у 55-річного Мюллера один долар як моральну компенсацію за те, що 2013 року діджей розпустив руки і помацав зірку за сідницю.

Слухаючи остаточний вирок судді на її користь, 27-річна Тейлор обіймала маму, яка в цей час плакала, а також співачка подякувала усім шанувальникам, які підтримувала її у суді.

Після засідання Свіфт випустила офіційну заяву у якій наголосила, що має намір допомогти всім, чиї голоси також мають бути почутими.

"Я чудово розумію, що мені дуже пощастило в житті, що у мене є можливість захищати свою честь в суді. Я сподіваюся допомогти всім тим, чиї голоси також повинні бути почуті. В найближчому майбутньому я планую зробити пожертвування в благодійні фонди, які допомагають постраждалим від сексуального насильства", - зауважила виконавиця, пише US Magazine.

Зауважимо, що сума компенсації в один долар була обрана Тейлор СВіфт принципово. Зірка хотіла цим показати, що гроші не головне, коли йдеться про гідність та честь. А от Девід Мюллер вимагав від співачки компенсацію у три мільйони доларів за те, що, мовляв, вона використала свою впливовість аби діджея звільнили з радіо.

Нагадаємо, все почалося 2013 року. Тоді Тейлор Свіфт та Девід Мюллер позували для спільного фото. У певний момент діджей підняв спідницю Свіфт и вхопив її за оголену сідницю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація