Велелюбна Тейлор Свіфт закрутила роман з молодим актором – ЗМІ

Велелюбна Тейлор Свіфт закрутила роман з молодим актором – ЗМІ

Фото: East News

Виконавиці впав у око Джо Елвін.

Американська співачка Тейлор Свіфт, яка півроку тому розірвала стосунки із актором Томом Хіддлстоном, закрутила черговий роман.

Цього разу в полі зору знаменитості опинився молодий актор Джо Елвін. Подейкують, що Тейлор та Джо зустрічаються вже протягом трьох місяців, пише The Sun.

Інсайдер повідомив виданню, що у стосунках пари все дуже серйозно.

"У Тейлор і Джо все серйозно, це справжнісінькі довгострокові стосунки. Просто після того, що сталося з Томом Хіддлстоном, вони з Джо вирішили не виносити роман на суд громадськості", - розповіло джерело.

Останнім часом Свіфт багато часу проводила у Лондоні, де орендувала маєток. Джо часто приїздив до коханої в гості. Однак папараці не вдалося сфотографувати новоспечену пару – Тейлор дуже вдало маскувалася, та, навіть, задля конспірації одягала перуку.

Новий бойфренд Тейлор Свіфт Джо Елвін / Фото: East News

Про чергового обранця співачки відомо, що він молодий актор, який вже встигнув засвітитися в іменитих стрічках. Так, Джо Елвін грав головну роль у військовій драмі оскароносного Енга Лі "Довгий шлях Біллі Лінна в перерві футбольного матчу" разом з Крістен Стюарт, Віном Дизелем і Стівом Мартіном, а потім отримав пропозицію знятися в драмі Рітеш Батра "Передчуття кінця". На його рахунку також знімання в журналі Vogue з подругою Тейлор - Джіджі Хадід.

Нагадаємо, що Тейлор Свіфт покинула відомого діджея Келвіна Харріса після півтора роки стосунків. Через декілька тижнів Свіфт потрапила до об'єктивів папараці в обіймах голлівудського актора Тома Хіддлстона. З ним зірка зустрічалася три місяці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація