"Укрпошта" планує підвищити тарифи на універсальні поштові послуги

"Укрпошта" планує підвищити тарифи на універсальні поштові послуги

Фото: Укрпошта

Ціни можуть зрости на початку нового року.

Наступного року можуть зрости тарифи на універсальні поштові послуги державної компанії "Укрпошта".

"По-перше, це ще не точно, тому що не заюстовано (не затверджено Мін'юстом). По-друге, підвищення буде незначне і не зараз - на 10-15% від 2020 року. Це прогнозований відсоток зростання мінімальної зарплати. А зарплатний фонд виробничого персоналу "Укрпошти", як ви знаєте, складає 70% усіх витрат. Тому маємо реагувати на політику держави, щоб зберігати робочі місця і не порушувати норми законодавства", - написав у Facebook керівник "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він обіцяє підвищити якість доставки, яка нині сильно кульгає. Скажімо, у селах відділення або вже закриті, або ж працюють лише по кілька разів на тиждень.

"Навіть після підвищення тарифів "Укрпошта" все одно лишатиметься одним з найдоступніших операторів поштово-логістичних послуг з нормальною доставкою і нормальною ціною. Якість ми, до речі, теж підвищуємо. За оцінками "таємного покупця" від початку 2018 року ваша готовність рекомендувати "Укрпошту" зросла на 50%", - переконує Смілянський.

Мабуть, прокоментую ситуацію з підняттям тарифів на універсальні поштові послуги. Не хвилюйтеся, все не так трагічно....

Опубліковано Igor Smelyansky - Ігором Смілянським Вівторок, 3 вересня 2019 р.

Тим часом стало відомо про закриття щоденної газети "Сегодня". Одна з причин – затримка з доставкою періодики через "Укрпошту".

"Укрпошта" також планує підвищити тарифи для редакцій на приймання та доставку друкованої періодики на 12-15%. Нові ціни мають почати діяти вже цієї осені – на передплату на 2020 рік. У Національній спілці журналістів такий крок назвали свідомим знищенням друкованої преси.

Мобільні відділення "Укрпошти" працюватимуть ще у декількох областях – Економічні новини

Мобільні відділення "Укрпошти" працюватимуть ще у декількох областях – Економічні новини

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація