Названо дату старту продажів нового iPhone SE в Україні

Названо дату старту продажів нового iPhone SE в Україні

iPhone SE / Фото: Getty Images

Ціни стартують від 14 500 грн за модель на 16 ГБ і від 18 000 за 64 ГБ.

В Україну офіційно завезли новий iPhone SE, продавати його будуть вже з понеділка, 16 травня, в роздрібних магазинах IT - та телеком-мереж України, а також в магазинах Apple Premium Reseller.

Про це повідомляє AIN.UA з посиланням на офіційного дистриб'ютора iPhone "ASBIS-Україна".

Ціни стартують від 14 500 грн за модель на 16 ГБ і від 18 000 за 64 ГБ. Вартість iPhone SE в США становить  $ 399 (приблизно 10 000 грн) з пам'яттю об'ємом 16 ГБ.

iPhone SE буде доступний в металевому корпусі в кольорах "сірий космос", сріблястий, золотий і "рожеве золото" з пам'яттю 16 ГБ і 64 ГБ. Офіційні iPhone будуть забезпечуватися авторизованої гарантією Apple на 12 місяців.

Як відомо, діагональ iPhone SE становить 4 дюйми. Смартфон обладнаний 64-бітним процесором A9 (тим самим, що і iPhone 6s, вдвічі потужнішим, ніж у iPhone 5s). Також була посилена батарея. Були оновлені модулі, що відповідають за бездротовий зв'язок, завдяки чому швидкість роботи WiFi збільшилася втричі, а LTE — на 50% у порівнянні з iPhone 5s. В iPhone SE вбудована 5-мегапіксельна фронтальна камера FaceTime HD і 12-мегапіксельна камера iSight з технологією Focus Pixels для швидкого фокусування. Керує роботою iPhone SE операційна система iOS 9.

Повʼязані теми:

Наступна публікація