Чечетова поховали на Південному кладовищі під музику Сінатри

Чечетова поховали на Південному кладовищі під музику Сінатри

У Києві поховали Чечетова. Ілюстрація / Фото: УНІАН

Провести нардепа в останню путь приїхали представники "Опозиційного блоку" Шуфрич, Королевська, Вілкул, Калашников та багато інших.

Народного депутата Верховної Ради Михайла Чечетова поховали на Південному цвинтарі у Києві, йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

Як стало відомо, родичі побажали прощатися з ним без преси та телекамер під музику Френка Сінатри та Шарля Азнавура. На панахиді, окрім рідних, також бачили соратників та колег Чечетова.

Зранку до моргу на Оранжерейній за труною з тілом Чечетова приїхав лише його зять - Давид Терашвілі. Він віддав розпорядникам чорний костюм та портрет, який прикріпили до катафалка та кілька хвилин узгоджував деталі церемонії прощання.

Близько 12-ї години катафалк з труною та машина зятя покійного вирушили до лікарні Феофанії, де у ритуальній залі і проходила громадянська панахида. Катафалк припаркували так, щоби не було видно, як виносять труну. Пресу сюди близько не підпускали, ще й відгородили білим мікроавтобусом вхід до ритуальної зали.

Пізніше до лікарні "Феофанія" одна за одною з'їхалися дорогі автівки з тонованим склом.  Через грати вдалося розгледіти, що попрощатися із Чечетовим прийшли його відомі однопартійці - колишні регіонали і теперішні представники "Опозиційного блоку" - Нестор Шуфрич, Наталя Королевська, Олександр Вілкул, Олег Калашников і колишній міністр оборони Олександр Кузьмук. Коментарі політики давати відмовились. Разом із ними з Чечетовим прощався екс-депутат та громадський активіст Володимир Чемерис.

"Винна атмосфера ненависті, соцмережі", - вважає він.

Про самогубство Чечетова згадав також перший очільник Фонду Держмайна Володимир Прядко, який головував у Фонді з 1991 по 1994 роки. Його дивує, що вже два очільники Фонду самі пішли з життя.

"Він був дуже стурбований і дуже переживав, це може слідство сказати. Не знаю, справа в тому, що і Семенюк загинула якось невідомо, деякі сумніви є, але я не маю право визначати", - сказав екс-очільник Фонду.

Прядко довго щось обговорював з регіоналами та іншим своїм колегою по фонду Олександром Рябченком, який очолював його за часів Януковича.

Також до Чечетова оберемками несли квіти та вінки і прості знайомі.

"Тижні два чи три тому бачилися – в нормальному настрої був", - розповіла сусідка Чечетова.

Нагадаємо, раніше журналісти спробували дізнатися, кого міг перед смертю "здати" Чечетов.

Кореспондент Маргарита Ситник, ТСН, 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація