Із "Правого сектору" вийшли кілька "батальйонів"

Із "Правого сектору" вийшли кілька "батальйонів"

З "Правого сектору" вийшли кілька "батальйонів" / Фото: Getty Images

Ідеться про батальйони спецпризначення Захід, Захід-2, Захід-3 і Захід-4.

Від руху "Правого сектору" відокремилися кілька структур, серед яких "батальйони спецпризначення Захід, Захід-2, Захід-3 і Захід-4".

Про це повідомляє прес-служба руху.

"Окрема історія – створення структур під назвою "батальйони спецпризначення Захід (Закарпаття), Захід-2 (Львівщина), Захід-3 (Івано-Франківщина) та Захід-4 (Волинь)", які анонсував "комбат Чесний". Там теж частково є наші побратими з ПС та ДУК ПС, але ці структури не входять до складу Національно-визвольного руху "Правий сектор" і створені виключно за власної ініціативи окремих бійців та командирів, мають своє керівництво та підпорядкування", - пояснили у "ПС" та додали, що вони не несуть відповідальність за їхні дії та не коментують їх.

Також там нагадали, що екс-провідник руху Дмитро Ярош раніше ініціював створення нового громадсько-політичного руху, а разом із ним пішла й незначна частина членів "ПС" та частина бійців і командирів ДУК "ПС".

Нагадаємо, що раніше у Яроша розкрили назву його нового політичного руху. "Національний рух Дмитра Яроша" буде організацією "вождистського типу", а рішення включити прізвище Яроша в назву руху не було одностайним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація