У Януковича активно шукають заміну Костусєву

У Януковича активно шукають заміну Костусєву

Заяву Костусєв написав, правда, не поставивши дату

Мер Одеси нібито написав заяву ще 15 грудня.

Мер Одеси Олексій Костусєв вийшов з лікарняного і приступив до виконання своїх обов'язків. Нагадаємо, градоначальник з 5 грудня перебував у приватній клініці, куди зліг після гіпертонічного кризу. Джерела в оточенні Костусєва стверджують, що напад хвороби у нього стався після зустрічі з президентом Віктором Януковичем, коли глава держави нібито порадив меру написати заяву про звільнення з посади за власним бажанням.

Як розповіла Сегодня керівник прес-служби міськради Ганна Осипчук, у понеділок мер провів апаратну нараду з підлеглими, потім усамітнився в своєму кабінеті. "На аппаратці він виглядав добре, не скажеш, що тільки перехворів", - розповів нам один з учасників наради.

Між тим інформатори видання запевняють, що заяву Олексій Олексійович таки написав ще 15 грудня, правда, не поставивши дату: "Пов'язано це з тим, що в Адміністрації президента ще не визначилися, хто буде виконувати обов'язки мера після звільнення Костусєва". За даними інших джерел, Олексій Костусєв, швидше за все, повідомить про свою відставку на сесії міськради 23 грудня.

Нагадаємо, на початку грудня у ЗМІ з'явилась інформація про те, що Олексій Костусєв написав заяву про складання з себе повноважень мера Одеси.

За інформацією ЗМІ, перед цим, у п'ятницю, 2 грудня, Костусєв зустрічався з президентом Віктором Януковичем.

Пізніше сам мер цю інформацію спростував. Проте у суботу, 3 грудня, начальник Управління інформації Департаменту інформації і зв'язку з громадськістю Одеської міської ради Ганна Осипчук неофіційно заявила, що Костусєв пішов у відставку.

Повідомлялося, що Костусєв подав заяву про складання повноважень у зв'язку з тим, що його діяльність на посаді міського голови не йде на користь рейтингу Партії регіонів.

6 грудня народний депутат Сергій Ківалов заявив, що Костусєв не писав заяву про відставку і підстав для перевиборів мера Одеси немає.

Згодом стало відомо, що Костусєв потрапив до лікарні з гострою серцевою недостатністю.

Читайте також:

Костусєв вийшов на роботу на 3 години

Костусєва госпіталізували через набряк Квінке

Дарт Вейдер запропонував Костусєву нову посаду (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація