Ющенко працював на Партію регіонів і одержував за це гроші – "нашоукраїнець"

Ющенко працював на Партію регіонів і одержував за це гроші – "нашоукраїнець"

Ющенка звинуватили в обслуговуванні Партії регіонів / Фото: Сегодня

У "Нашій Україні" стверджують, що Ющенко повів соратників на вибори за гроші Партії регіонів.

Екс-президент Віктор Ющенко взяв гроші на парламентську виборчу кампанію 2012 року в представників Партії регіонів. Про це заявив голова донецького обласного осередку "Нашої України" Сергій Зікеєв, повідомляє Gazeta.ua.

"На замовлення спонсора, Партії регіонів, яка спонсорувала виборчу кампанію "Нашої України", відбулася заміна наших партійців у ОВК та ДВК Донецька на представників Партії регіонів", - розповів він.

"Головне завдання фінансування Партією регіонів "Нашої України" було у тому, щоб на південному сході протистояти контролю нашої партії за вільним волевиявленням громадян. А на заході та центрі – відтягнути голоси від об'єднаної опозиції та "УДАРу", - пояснив політик.

Зікеєв запевнив, що має чимало прикладів, котрі ілюструють таку тезу.

"До прикладу у Донецькій області не створювалися штаби, я спитав, як ми будемо формувати дільничі комісії. Мені відповіли: "Ми не будемо формувати дільничі комісії". Тоді ми на громадських засадах, віддаючи свої власні гроші, сформували ці штаби. Ми просто розізлились і у двох округах власними силами організували усе, що було потрібно. Там, на сусідніх округах, через дорогу, у Партії регіонів на 40 тис голосів більше. Чітко працював Ющенко на результат Партії регіонів", - запевнив "нашоукраїнець".

Читайте також: Ющенку не вистачило прихильників навіть для проведення політради

"Коли викидають із комісії нашого представника і ставлять замість нього ярого прихильника Партії регіонів, інших висновків робити не можна", - додав він.

Зікеєв розповів, що дізнався про співпрацю "Нашої України" із Партією регіонів за 10 днів до виборів.

"Коли відбулися перші 50 замін членів виборчих комісій, я звернувся у всі керівні органи – до Ваннікової, до Ющенка. Я був впевнений, наївна людина, що зараз ми проведемо другий етап з'їзду, викинуть усіх тих "костенківців", бо це йшло по їхній лінії", - зазначив політик.

Зікеєв додав, що хотів особисто спитати у Ющенка, як він міг так зробити.

"Я заробив оці шрами у 2004 році на президентських виборах у Донецьку за Ющенка. Хотів би подивитися йому в очі. Це – зрада", - заявив однопартієць екс-президента.

Повʼязані теми:

Наступна публікація