#ЧасЛюбити: ТСН закликає ділитися своїми історіями кохання

#ЧасЛюбити: ТСН закликає ділитися своїми історіями кохання

Напередодні Дня закоханих команда ТСН запустила цикл зворушливих сюжетів "Час любити", які доводять, що для кохання не існує віку, перепон та стандартів.

Вчора кореспондентка Людмила Бадалян розповіла романтичну історію літньої пари, яка знайшла одне одного, коли вони вже не думали, що знову можуть покохати.

Любов Олександрівна та Анатолій Іванович зустрілися на танцювальному майданчику клубу пенсіонерів, коли їм обом було вже за 70. Вона була королевою танцполу, а він із захопленням спостерігав, як незважаючи на вік, вона граціозно рухається у танці. Зараз вони вже 10 років разом та стимулюють одне одного тримати себе у формі: Анатолій Іванович постійно робить зарядку на спортивному майданчику, відтискається, качає прес, а Любов Олександрівна доглядає за собою, п’є грейпфрутовий сік, що спалює калорії, та крутить хулахуп вдома. Їхнє кохання вже зовсім інше, воно сповнене поваги та ніжних почуттів. 

Вже сьогодні о 19:30 в ефірі ТСН на "1+1" Людмила Бадалян розповість нову зворушливу історію. Тим часом, ТСН та "1+1" запускають флешмоб до Дня закоханих та закликають глядачів ділитися власними історіями кохання в соціальних мережах із хештегом #ЧасЛюбити.

ТСН розповість про неймовірні історії знайомств

ТСН розповість про неймовірні історії знайомств

Наступна публікація