Директор підприємства погрожував працівникам-"стукачам" бейсбольною биткою

Директор підприємства погрожував працівникам-"стукачам" бейсбольною биткою

Ігор Холодов погрожував працівникам

На ранковій п'ятихвилинці директор почав погрожувати працівникам через скарги журналістам.

На Луганщині директор підприємства, який майже 5 місяців не платив своїм робітникам зарплатню, збирається розрахуватися з ними – бейсбольною биткою. Про свої наміри він заявив на ранковій п'ятихвилинці. Погрозами зацікавилися у міліції, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Це не 1991 рік. Був би 1991-й, то я б ноги переламав і мені б за це нічого не було", - заявив директор КП "Алчевськпастранс" Ігор Холодов.

Так на ранковій 5-хвилинці директор "Алчевськпастрансу" Ігор Холодов відреагував на те, що хтось із колективу розповів журналістам про п'ятимісячний зарплатний борг перед працівниками і намір водіїв та кондукторів організувати страйк.

 

"У нас в колективі є гнида, яка стучить. Якщо б можна було повернути 1991-й рік, то його битами відгепали так, що помер би дорогою до лікарні", - каже директор.

Зараз Холодова на робочому місці немає.  Він поїхав у Сєверодонецьк - обмінюватися досвідом з колегами. Замість красномовного директора слово має його заступник.

"За гниду я не відповідаю. Я таких слів не говорив та ніколи не скажу. Але просто вже накипіло. Зірвалося у людини", - заявив заступник директора КП "Алчевськпастранс" Василь Кондруцький.

Після заяви директора "Алчевськпастрансу" працівники тролейбусного депо розмовляти з журналістами передумали.  Але поза камерою люди розповідають: зараз їм частинами виплачують зарплату за червень. А нещодавно колектив попередили -  про численні скорочення.

Почувши про скандал у тролейбусному парку, очільники міста заявили: підприємство врятують, з директором розберуться. Погрозами керівника вже зацікавились  і у міліції. Як його карати, правоохоронці вирішуватимуть після перевірки.

Кореспондент ТСН Олена Черняєва

На Луганщині директор підприємства намагався віддати борг по зарплаті бейсбольною биткою

На Луганщині директор підприємства намагався віддати борг по зарплаті бейсбольною биткою

Повʼязані теми:

Наступна публікація