Із телеефіру "Першого національного" прибрали чотири програми Поплавського

Із телеефіру "Першого національного" прибрали чотири програми Поплавського

Із ефіру "Першого національного" зняли чотири телешоу Михайла Поплавського / Фото: gbgalsgallery.com

Нове керівництво НТКУ не влаштувала ні якість, ні кількість вироблених продюсерською компанією Поплавського передач.

Із ефіру "Першого національного" прибрали чотири програми, які виробляла продюсерська компанія нардепа і незмінного ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського.

Гендиректор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія написав у Facebook, що його не влаштовувала ні якість, ні кількість вироблених передач.

"Довготривала епопея з надмірною присутністю на каналі Михайла Поплавського досягла точки неповернення. Якість і кількість "Перший національний" не влаштовує, про що продюсери цих програм були повідомлені завчасно. Національна телекомпанія взяла до уваги проблеми з бізнес-планами Поплавського і пов'язані з ними витрати на виробництво цих програм, а тому "з плеча не рубала", а увійшла в становище і дала можливість своєчасно змінити плани. З ефіру "Першого національного" одна за одною виведені чотири програми виробництва компаній Поплавського", - уточнив Аласанія.

 
Допис by Zurab Alasania.

Гендиректор НТКУ говорить, що договори з Поплавським попереднє керівництво підписало в обхід юридичного департаменту і вони "містять дикі, м'яко кажучи, штрафні санкції за невипуск програм в ефір або розірвання контракту в односторонньому порядку. Однак, складені договори з очевидними порушеннями законів України і судових перспектив, на думку юристів НТКУ, не мають".

НТКУ відправила Поплавському офіційну пропозицію про розірвання цих договорів за згодою сторін.

"Щодо концертів, які час від часу влаштовує Поплавський, щоразу НТКУ розглядатиме запропонований контент окремо", - підкреслив Аласанія.

Нагадаємо, місяць тому "праву руку" Поплавського Інну Костирю призначили директором столичного палацу "Україна".

Повʼязані теми:

Наступна публікація