Карпатські кефіри зі смаками - популярні новинки ТМ "Галичина" Новини компаній

Карпатські кефіри зі смаками - популярні новинки ТМ "Галичина"

Кефір "Духмяні трави" з карпатськими травами, який заспокоює та дарує міцний сон, та кефір "Клітковина - зерна льону", який дарує красу - популярні новинки  молочної компанії "Галичина".

Ці кефіри зі смаками улюблені в українців, адже їх швидко розбирають з полиць супермаркетів.

Найкорисніший кисломолочний продукт - Карпатський кефір отримав неповторний смак. "Кефір – улюблений напій міських мешканців, які дбають про правильне харчування, але не мають часу для довгих приготувань їжі. Саме тому компанія "Галичина" пропонує їм ідеальну вечерю - Карпатський кефір з додатками. Це швидко, корисно та смачно", - зазначає Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії "Галичина".   

Новинка компанії - кефір "Духмяні трави", з додаванням м’яти та меліси, допоможе заспокоїти збуджену нервову систему після напруженого робочого дня, подарує глибокий та здоровий сон.  

 Кефір "Клітковина - зерна льону" містить насіння льону, рослинну клітковину, гречані та вівсяні висівки. Склад цього продукту дарує відчуття ситості, сприяє роботі травної системи, прискорюючи обмін речовин.

Карпатський кефір, який є основою цих новинок, вирізняється насиченим ніжним молочним смаком. "Карпатський кефір виготовляється за авторською рецептурою, яка робить смак цього продукту неповторним. Карпатський кефір, як і інші кефіри, виготовляють за допомогою додавання кефірної закваски, але ми дотримуємося унікального технологічного процесу – вносимо закваску у чітко визначений момент, який звісно тримаємо у секреті", - розповідає Оксана Андрушків, директор з маркетингу молочної компанії "Галичина".   

Кефірна закваска, яка міститься у ньому, покращує поживну цінність молока, змінює структуру білка, тому він легше перетравлюється організмом людини. Також у процесі приготування кефіру молоко збагачується цілим набором необхідних для травлення ферментів, а також вітамінами групи В. 

Нагадаємо, молочна компанія "Галичина" цього року оновила дизайн та розширила лінійку смаків йогуртно-кефірної продукції. Зокрема у межах ребрендингу випустила новинки – Карпатський йогурт без цукру та Карпатський кефір, виготовлений за особливою технологією і рецептурою.

Наступна публікація