На Чернігівщині горе-батьки з Росії приковували 8-річну дитину ланцюгом

На Чернігівщині горе-батьки з Росії приковували 8-річну дитину ланцюгом

Батьки садили 8-річну дитину на ланцюг

Дівчинка постійно просила поїсти у сусідів.

На Чернігівщині 8-річну Поліну Воронцову батьки приковували до стіни. Під лахміттям дитину побачив односелець, який час від часу спілкувався з цією родиною, і розповів усе сільському голові. Сама сім'я з Росії, і як неблагонадійна, стояла на обліку в дитячій службі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30

З одного боку шафи - ошатна сукня Поліни, а з іншого - батьки тримали дівчинку на ланцюгу. Сам ланцюг, замок та ключ від нього вилучили міліціонери. 

Занедбана хата, несаджений город, у дворі навіть курки немає. Подружжя не місцеве, сюди переїхало з Росії.  Завжди голодна Поліна через природню комунікабельність не соромилася просити харчі в сусідів.

Дівчинка в свої 8 років, хоч і не вміла їсти варене з тарілки, але й мауглі її не назвеш. Поліна закінчила три класи. Училася добре, але схильна до фантазій, каже голова села. Тож, як часто її батьки вдавалися до ланцюга і паска, сказати важко. З дому вона тікала, але на ніч завжди поверталася.

Нині Поліна в реабілітаційному центрі. Соціальні служби не дозволяють спілкуватися з нею. Матір Поліни забрала до себе тітка. Її, нібито, хочуть урятувати від алкоголізму. Усі права на дитину в матері, з її батьком вони не одружені. 

На Чернігівщині восьмирічну дитину батьки приковували до стіни

На Чернігівщині восьмирічну дитину батьки приковували до стіни

Чи є підстави позбавляти материнських прав, тепер з'ясовуватимуть у міліції. Тим паче, ця родина була на обліку в спеціальних служб. 

Тим часом, на поверхню вилізло й порушення міграційних правил батьками Поліни. Вони громадяни Росії, у жінки взагалі радянський паспорт. Якщо їх депортують, то разом із дитиною. 

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині бабуся садила маленьку правнучку на ланцюг як собаку, поки її мати поралася в полі.

Кореспондент ТСН Валентина Доброта

Повʼязані теми:

Наступна публікація