Пожежа в Одесі: кількість загиблих збільшилась до семи

Пожежа в Одесі: кількість загиблих збільшилась до семи

Фото: ДСНС

Рятувальники знайшли ще два тіла.

Кількість жертв в результаті пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу Одеси зросла до семи. Про це повідомляє місцеве видання "Думская".

Як повідомляється, станом на 18 годин рятувальники виявили ще два тіла під завалами будівлі коледжу. Особи загиблих встановлюються. Таким чином, жертв пожежі на Троїцькій зросла до семи осіб.

Заступник начальника обласної ДСНС Олександр Крицький наголосив, що існує загроза обвалення внутрішньої частини будинку.

"Крім того ситуація з конструкціями будівлі нестабільна, як і раніше, існує загроза обвалення внутрішньої частини будинку. Рятувальники продовжують розчищати завали і місцями провокують обвалення", - зазначив він.

Нагадаємо, вранці 4 грудня в Одесі загорівся коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Вогонь спалахнув на третьому поверсі будівлі й швидко розповсюдився на 2000 кв м. Рятувальники евакуювали близько 40 осіб. У результаті пожежі, постраждали понад 30 осіб. Міський голова Одеси Геннадій Труханов розповів, що після трагедії у дворі коледжу спілкувався з батьками. Вони нібито й розповіли, що в приміщенні не було опалення, тому, можливо, там користувалися обігрівачами.

Станом на вечір 6 грудня всього внаслідок пожежі загинуло 5 осіб. Встановлено особи лише трьох. Десятеро людей вважаються зниклими без вісти.

Героїзм одних і недбалість інших: чи можна було запобігти страшній пожежі у коледжі Одеси

Героїзм одних і недбалість інших: чи можна було запобігти страшній пожежі у коледжі Одеси

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Пожежа у коледжі Одеси
Наступна публікація