Соломія Вітвіцька представила благодійну дистанцію напівмарафону

Соломія Вітвіцька представила благодійну дистанцію напівмарафону

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Напівмарафон стартує в Києві 9 квітня.

22 лютого відбулася презентація нового бігового сезону #RunningLeague2017.

У рамках зустрічі організатори RunUkraine та куратор проекту "Переможці" Соломія Вітвіцька оголосили, що цьогорічна благодійна дистанція на два кілометри називатиметься "Переможці" та буде присвячена ветеранам і волонтерам АТО, які втратили кінцівки у військових діях на сході країни.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Кожен охочий зможе не просто зробити перший крок до великих дистанцій, а дати початок новому етапу життя постраждалих під час бойових дій, адже 50% стартового внеску буде перераховано на придбання протезів кінцівок для ветеранів та воїнів АТО. Забіг буде реалізовано у партнерстві із соціальним мультимедійним проектом "Переможці" за участю Паралімпійського комітету в рамках серії бігових подій Run Ukraine Running League 2017, що відбудуться в Києві, Львові, Дніпрі, Одесі.

"Такі благодійні забіги відбудуться у чотирьох містах. Цього року ветерани АТО, зокрема, учасники проекту, а також паралімпійці, люди з інвалідністю і групи підтримки зможуть взяти участь у благодійних дистанціях на два кілометри під назвою "Переможці". Перший забіг 9-го квітня ми хочемо присвятити одному з героїв проекту "Переможці" Олексієві Аванесяну. Олексію необхідно зміцнити тіло, йому дуже потрібний спорт. Тож будемо збирати кошти героєві на спортивний протез, долучайтеся", - прокоментувала Соломія Вітвіцька.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Запрошуємо реєструватися за посиланням. Вартість благодійного бігового пакету - 250 гривень.

На презентацію завітали також герої проекту "Переможці" Олексій Аванесян, Вадим Свириденко, Вадим Мазниченко, Михайло Ващенко, Олександр Швецов, а також Роман Торговицький, керівник благодійного фонду "Серце воїна".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, що завдяки великій громадській підтримці соціальний мультимедійний проект "Переможці" за перший рік акумулював на реалізацію важливих завдань задля підтримки людей з інвалідністю допомоги на 30 мільйонів гривень. А недавно партнерами проекту стали Паралімпійський комітет та Міністерство закордонних справ України. Мета на 2017 рік - привернути увагу до розвитку спортивного протезування, психологічної та фізіологічної реабілітації ветеранів, сприяти впровадженню новітніх технологій та навчанню спеціалістів.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

У квітні в НСК Олімпійський відбудеться грандіозна презентація - продовження соціального мультимедійного проекту "Переможці". Виставка триватиме 10 днів, стежте за анонсами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація