Топ-5 весняного транспорту для малюків: обираємо прогулянкову коляску Новини компаній

Топ-5 весняного транспорту для малюків: обираємо прогулянкову коляску

Весна наближається все ближче до України.

Тепла пора року збіглася з часом, коли малюкові час міняти звичну люльку на прогулянковий варіант коляски? В огляді сайту-каталогу "Магазілла" читайте про популярні серед споживачів моделі колясок.

Лідерами є коляски-тростини:

  1. Chicco Multiway Evo — легка і маневрена прогулянкова коляска з зонтичною системою складання. Завдяки механізму модель має компактні розміри і складається однією рукою. Габарити в закритому вигляді складають 29 x 105 см, а вага в повній комплектації — 7,9 кг. Конструкція Multiway Evo гранично проста: алюмінієва рама, поворотні спарені колеса, капюшон і сумка для продуктів. Передні колеса повертаються на 360 °, що гарантує гарну маневреність і керованість. Жорстка спинка має 3 положення регулювання, капюшон виготовлений з тканини з UV-фільтром 50+.
  2. Chicco Lite Way Top — класична прогулянкова коляска-тростина. Виробник оснастив модель всім необхідним для зручності дитини. Жорстка спинка фіксується в 5 положеннях. Коляска підходить для дітей від народження до 4 років і комплектується бампером, дощовиком і теплим чохлом для ніжок. Кошик для покупок трансформується в рюкзак. Безпеку забезпечують 5-точкові ремені. Модель має пружинну систему амортизації і поворотні колеса для додаткового комфорту малюка.

Щасливим батькам двох дітей рекомендуємо придбати легкі прогулянкові коляски для двійні.

Прогулянкові коляски-книжки не "пасуть задніх":

  1. Маневрена коляска-книжка британського виробника Britax B-Agile з можливістю установки автокрісла або люльки. Однак ці опції в базовий комплект не входять. Завдяки полегшеному алюмінієвому шасі модель в зборі важить всього 7,3 кг. Регульована спинка, 5-точкові ремені безпеки і м'який бампер забезпечують безпеку і анатомічно правильне положення тіла крихти.
  2. Britax B-Motion 4 важче попередньої моделі. Її вага становить 10,5 кг. Коляска має надувні задні колеса, що підвищує прохідність, а поворотні передні колеса забезпечують хорошу маневреність.
  3. 4BABY Rapid — прогулянкова коляска зі сталевою рамою і можливістю складання одним рухом. Гумові колеса оснащені амортизаторами. Підніжка має кілька регульованих положень. У базовій комплектації — сонцезахисний капюшон з оглядовим віконцем і кишенею для дрібниць, теплий чохол для ніжок і відділення для покупок.
Наступна публікація