В Індії трагічно загинула українська бізнесвумен

В Індії трагічно загинула українська бізнесвумен

Олена Сливінська загинула в Індії / Фото: "Комсомольская правда" в Украине

Жінку кремували і скоро привезуть до України.

Одеситка Олена Сливінська загинула в Індії, коли її автомобіль впав з висоти.

Вона їхала в позашляховику марки "Тата" зі своїм цивільним чоловіком Едуардом Журавльовим, який був за кермом, пише "Комсомольська правда в Україні".

Машина зірвалася з гірської дороги і полетіла в 35-метрову прірву. Олена загинула одразу, а її чоловікові вдалося врятуватися. Аварія сталася в кінці травня, проте подробиці стали відомі тільки зараз.

"Едік розповідав, що їхав, і раптом машину повело вбік. Вона стрімголов полетіла вниз. Він ще чув крик Олени. Отямився, коли його витягнули з води. А Альона при падінні сильно вдарилася головою. Для неї цей удар став смертельним. Так показав розтин, тому що води в легенях не знайшли. А Едіка якось викинуло з машини і його врятував інструктор з рафтингу. Він плив по річці і побачив тіло", - розповів друг Олени Костянтин.

Тіло жінки знайшли на дев'ятий день у річці Ганг. Через кілька днів її кремували. Тепер брат Олени Сергій оформляє в Делі всі документи, щоб привезти прах сестри в Одесу.

"Для індуїстів померти в Ганзі вважається священним даром. Вони навіть своїх померлих родичів там спалюють. До речі, коли спалювали тіло Олени - воно згоріло до самого попелу. Індуси ще перед цим брату Олени сказали: "Ти чекай, бо якісь частини тіла можуть горіти довше. Все повністю згоряє дуже-дуже рідко. Це майже святі люди". Тому коли тіло Олени згоріло - вони, ледве на коліна не стали перед Сергієм", - додає Костянтин.

Олена Сливінська часто приїжджала в Індію. Останні 9 місяців жила у місті Рішікеш. Відкрила там центр йоги, де і викладала.

Нагадаємо, в Туреччині 40-річна мешканка Вінниці випала з другого поверху готелю, де проживала, і зламала хребет.

Повʼязані теми:

Наступна публікація