Терористи обстріляли село Чермалик на Донбасі, згоріла будівля

Терористи обстріляли село Чермалик на Донбасі, згоріла будівля

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Мирні жителі не постраждали.

Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів населених пунктів уздовж лінії розмежування на Донбасі з боку збройних формувань підконтрольних Російської Федерації. Про це повідомляє штаб Операції Об’єднаних сил на сторінці у соцмережі Facebook.

У щоденному звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ повідомлено про пошкодження цивільних об'єктів у селі Чермалик, що розташоване на північному сході від Маріуполя.

“На вулиці Набережній, 46 у Чермалику, приблизно за 300 метрів на захід від лінії зіткнення, спостерігачі побачили сліди на стіні цегляної господарської будівлі, розташованої за 15 метрів від житлового будинку. За оцінкою представників Місії, пошкодження виникли внаслідок вогню зі стрілецької зброї. Поряд із цією будівлею спостерігачі зафіксували згорілі залишки дерев'яної господарської споруди. Власник будинку повідомив СММ про те, що ввечері, перебуваючи в оселі, він почув постріли зі стрілецької зброї, а після побачив, що палає дерев'яна споруда”, - йдеться у повідомленні.

Під обстріл окупантів потрапили цивільні об'єкти в селі Чермалик #ООС #операція_ОС_СЦКК Українська сторона СЦКК...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Пʼятниця, 26 квітня 2019 р.

Представники спостережної групи української сторони СЦКК з’ясували, що о 21.30 відбувся обстріл російськими окупантами населеного пункту Чермалик із застосуванням кулемета калібром 7,62-мм. з використанням трасуючих куль, від влучання яких і загорілась дерев’яна прибудинкова будівля.

Зазначається, що внаслідок обстрілу постраждалих серед мирного населення немає.

“Українська сторона СЦКК закликає окупаційну адміністрацію та збройні формувань Російської Федерації припинити обстріли населених пунктів мирних мешканців. Незважаючи на Мінські домовленості, окупанти продовжують порушувати усі норми міжнародного гуманітарного права, тримають у страху мирне населення, несуть загрозу їх життю і здоров’ю”, - додали в СЦКК.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збройні формування Російської Федерації дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Обстріли бойовиків почастішали – штаб ООС

Обстріли бойовиків почастішали – штаб ООС

Повʼязані теми:

Наступна публікація