У Сніжному бойовики "ДНР" розстріляли двох дівчат – соцмережі

У Сніжному бойовики "ДНР" розстріляли двох дівчат – соцмережі

Вбиті бойовиками дівчата / Фото: news_of_sneg/ВКонтакте

Трагедія сталася 9 травня.

Дві мешканки підконтрольного "ДНР" міста Сніжне Донецької області - Світлана Гарькава і Марія Терещенко - були розстріляні бойовиками в районі кафе "Вечірка" пізно ввечері 9 травня.

Цю інформацію оприлюднили місцеві користувачі соціальних мереж.

"Вони відсвяткували 9 травня і їхали додому приблизно о пів на дванадцяту ночі. Мудаки з комендатури (їх було троє) відкрили по них вогонь. Просто так. Може, машину хотіли віджати. Ну, це не важливо. Загалом, постріляли. Двох дівчат більше немає і хлопець однієї з них (він ополченець) сьогодні вкоротив собі віку, не витримавши втрати дівчини", – написав адміністратор в паблике "Сніжнянські новини" в соціальній мережі "ВКонтакте".

Цю інформацію підтверджують і інші користувачі та повідомляють інші подробиці інциденту. Так, за їхніми даними, всього в машині було чотири людини: три дівчини і хлопець. Одна з жінок в результаті стрілянини не постраждала.



В коментарі до цього запису один з користувачів озвучив альтернативну версію інциденту. Нібито дівчата разом з ополченцем після святкування Дня Перемоги у Кіровському вирішили поїхати в Торез, щоб продовжити.

"По дорозі в Торез їх хотів зупинити патруль, вони не зупинилися, їх почали наздоганяти і відкрили вогонь по авто... У цій історії винні всі", - упевнений він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація