Українські вояки розшифрували дані ворожого безпілотника. Дайджест АТО

Українські вояки розшифрували дані ворожого безпілотника. Дайджест АТО

Фото: УНІАН

Обстріли в АТО не вщухають.

З опівночі і до 18 години 11 листопада ворог практично всі обстріли зосередив на Маріупольському напрямку.

Про це йдеться у повідомленні прес-штабу АТО у Facebook.

Нехтуючи Мінськими домовленостями російсько-окупаційний контингент вів вогонь з мінометів по Красногорівці та Водяному. З гранатометів та стрілецької зброї по Павлополю, Новотроїцькому та Старогнатівці. По Новомихайлівці вогонь вела БМП противника. Також бойовики обстрілювати Станицю Луганську. Не став винятком і сьогоднішній день. Там противник вів вогонь з гранатометів. Загалом за вказаний період відбулося 12 обстрілів.

Також після розшифровки даних з літального апарату збройних сил РФ "Орлан-10, що нещодавно був знешкоджений українськими військовими стало відомо про беззаперечну участь Російської Федерації у конфлікті на Донбасі. За допомогою безпілотника з бортовим номером 10332 здійснювались прицільні обстріли позицій підрозділів сил АТО у районах населених пунктів Широкине, Водяне, Талаківка.
 Мінометний та артилерійський вогонь вівся з районів Саханка, Комінтернове, Заїченко.

Протягом 8-10 листопада бойовиками було випущено по підрозділам сил АТО понад 200 мін та снарядів. Було вбито двоє та поранено шестеро військовослужбовців.

Прицільність обстрілів підтверджує розвідку українських позицій та корегування вогню артилерії НЗФ з боку ЗС РФ, що в черговий раз доводить злочинну діяльність та безпосередню участь ЗС РФ в військовому конфлікті на сході України.

Нагадаємо, раніше Росія почала зводити загорожу на кордоні з Україною, щоб стримати дезертирів з Донбасу. До кордону також стягнули військові підрозділи ЗС РФ.

Загострення ситуації на фронті: понад чотири тисячі вибухів від початку тижня

Загострення ситуації на фронті: понад чотири тисячі вибухів від початку тижня

Повʼязані теми:

Наступна публікація