Honda представила оновлений гібридний спорткар NSX

Honda представила оновлений гібридний спорткар NSX

Фото: honda.ua

Гібридний суперкар тепер буде швидше і яскравіше.

Японський виробник освіжив свій суперкар Honda NSX, який їз зовнішніх змін отримав тільки нову верхню решітку радіатора і яскравий помаранчевий колір кузова Thermal Orange Pearlescent, який також використовується для фарбування гальмівних супортів.

У салоні з'являться два варіанти колірних комбінацій оббивки, в тому числі і з червоної шкіри. А нова обробка Indigo Blue отримала в якості опції оббивку Alcantara і leather.

Фото: honda.ua

Основні зміни торкнулися динамічних характеристик і керованості. Так Honda NSX має збільшені передні і задні стабілізатори, які, за словами виробника, підвищують жорсткість на 26% спереду і 19% ззаду. У програмному забезпеченні оновили розділи управління гібридною системою, електропідсилювачем керма і контролем стійкості. Амортизатори перенастрїли на більший комфорт у спокійному режимі їзди.

Фото: honda.ua

Зміни в гібридному 3,5-літровому V6 з турбонаддувом включають вдосконалені форсунки, де встановили новий фільтр твердих частинок, щоб NSX дотримувався нормативів викидів Euro 6d-TEMP. Honda NSX так і залишилася при своїх 573 к.с.

Фото: honda.ua

Всі ці доробки дозволили спорткару стати на дві секунди швидше, при проїзді по колу Suzuka в Японії.

В Європі у продаж новинка надійде до початку 2019 року.

Нагадаємо, що Bentley планує припинити виробництво спорткарів. При цьому, компанія сфокусується на створення автомобілів класу "Люкс".

Повʼязані теми:

Наступна публікація