Полуничний лимонад

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Цей напій ідеально освіжить вас у спекотний літній день.

Все насправді дуже просто, а приготування зручне тим, що, як і холодні чаї, складається з концентратів, які можна приготувати заздалегідь і змішати напій, коли він потрібен. Замість м'яти, можна використати мелісу, кілька гілочок розмарину або тим'яну, особливо лимонного.

Інгредієнти:

  • 500 г свіжої або мороженої полуниці;
  • 150 г цукру;
  • 500 мл води;
  • сік 1 лимона;                       
  • 1 пучок м’яти.

Час приготування: 15 хвилин.

Приготування:

1) Полуниці збити з лимонним соком в блендері до однорідності.

Полуничний лимонад, для блогів_3
picantecooking.com

2) Перетерти ягоди через сито.

Полуничний лимонад, для блогів_4
picantecooking.com

3) До сотейника помістити воду та цукор. Довести до кипіння та добре перемішати, щоб розчинився цукор, додати м'яту, зняти з вогню й залишити до повного вистигання.

Полуничний лимонад, для блогів_5
picantecooking.com

4) У глечику змішати до смаку м'ятний сироп, перетерті полуниці, лід та газовану або просто мінеральну охолоджену воду.

Полуничний лимонад, для блогів_1
picantecooking.com

Решту перетертих ягід та м'ятного сиропу зберігати в холодильнику до 3-х днів.

Полуничний лимонад, для блогів_2
picantecooking.com

Смачного!

Більше рецептів читайте на picantecooking.com

Залиште свій коментар

Вибір редакції