Батьки Юлії благають врятувати доньку

Батьки Юлії благають врятувати доньку

У дитини діагностували рак

Влітку 2017 року у Юлі Стуканової після тривалої температури виявили пухлину у верхній долі лівої легені, яка дуже швидко прогресувала. Дитині призначили лікування, а за кілька місяців їй зробили операцію з видалення лівого верхнього ребра разом з пухлиною та частинкою верхнього сегменту лівої легені.

«Сподівалися, що все обійдеться радикальним способом видалення пухлини і хвороба відступить, але дива не сталося, 13 грудня поставили діагноз саркома Юінга лівого ребра. А наприкінці січня 2018 виявилося, що у Юлі виникла повторна пухлина знову в районі лівої легені та наявні віддалені метастази в кістках скелету», - розповідають батьки дівчинки.

На першу операцію кошти збирали разом із рідними та друзями, побратимами, з якими служив батько дівчинки в АТО, змогли зібрати гроші, а от зараз сума має бути і більшою, а лікування тривалішим, до того ж за кордоном, тож доводиться просити допомоги незнайомих людей.

«Нам вдалося зібрати більше 200 000 доларів для пересадки Юлії кісткового мозку. Ми всі раділи, коли Юля пішла на поправку. Три місяці тому проходили в ізраїльській клініці планове обстеження, результати були хороші, лікарі сказали, що Юля перебуває в ремісії. 14.02.2019 Юля проходила чергове обстеження, результати ПЕТ КТ нас просто шокували - рецидив, метастази в грудній клітці та кістках тазу. Клініка не розпочне лікування без внесення на депозитний рахунок 50 000 доларів. Ми знову звертаємся до всіх не байдужих з проханням про допомогу. Самотужки таку суму не зможемо зібрати за такі короткі терміни», - розповідають рідні і благають про допомогу.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Карта «ПриватБанку» – 4149 6293 9441 0542

Стуканова Віталіна Олександрівна

https://www.facebook.com/serbinyatko

Повʼязані теми:

Наступна публікація