Допоможіть Валюші пройти необхідне обстеження

Допоможіть Валюші пройти необхідне обстеження

Дитині потрібне лікування, без якого життя дівчинки під загрозою.

Хвороба Валі Михайлової проявила себе в однорічному віці, коли дитина втратила голос. Після спроб вилікувати ларингіт та трахеїт нічого не змінювалося, а зрештою дитина потрапила до реанімації, бо почала задихатись. У Валі діагностували папіломатоз гортані і прооперували.

"На той час я не уявляла, який жах на нас чекає. Лікарі казали: "Моліть Бога, щоб такі операції були 1 раз на рік". Проте, вже за 2 тижні все повторилося спочатку: знову реанімація (цього разу дитина пробула там 1 місяць), знову Київ, потім знову все повторювалося спочатку, кожних 2 тижні. Так ми "лікувалися", але з часом папіломи опустилися до трахеї і з'явилися рубці. В підсумку до папіломатозу гортані і трахеї додався рубцевий стеноз гортані", - розповідає бабуся дівчинки, адже маму позбавили материнських прав.

На сьогоднішній день рецидиви відбуваються кожних 3- 4 тижні і українські лікарі нічим не можуть зарадити.

"Валюша вночі дихає постійно важко, причиною цього є рубці. На додачу почалися проблеми із серцем та з внутрішніми органами. Проте нещодавно з'явився шанс: нас запрошує клініка в Німеччині на обстеження та лікування, але сума для нашої сім'ї непідйомна - 10000 євро. Я офіційно і мама, і бабуся, і опікун, і тато, але я одна і не можу самостійно впоратись. Допоможіть врятувати маленьке життя, яке бореться за кожен ковток повітря", - просить бабуся.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4978 6983 2537

Мирон Валентина Миколаївна

https://vk.com/club104386933

Повʼязані теми:

Наступна публікація