Допоможіть вилікувати серце Жені

Допоможіть вилікувати серце Жені

Дитині потрібно придбати невеличкий пристрій, який допоможе серцю хлопчика

Малнацький Євген з м. Черкаси потребує невідкладної допомоги. У нього вроджена вада серця – відкрита артеріальна протока.

«Навіть при невеликому фізичному навантаженні синок швидко втомлюється і з'являється «віддишка» і синюшність біля ротика. Ця вада заважає повноцінно розвиватися хлопчику і  становить загрозу його життю. Цього року дитині стало гірше, і нам запропонували провести ендоваскулярну операцію по закриттю  артеріальної протоки окклюдером в Національному інституті серцево-судинної хірургії М.М. Амосова», - розповідає мама хлопчика.

Саму операцію кардіохірурги інституту проведуть безкоштовно, але оклюдер потрібно придбати батькам за власний кошт.

«Оклюдер коштує 78 110 грн. Для нашої родини це нереальна сума. Я перебуваю у дектретній  відпусці  по  догляду за меншим сином, а чоловік отримує невелику зарплатню, якої вистачає лише на саме необхідне для родини. Я як мама намагаюся зібрати хоч якісь кошти самостійно, і розпочала збір на власній сторінці у facebook.   Дуже просимо і сподіваємося на допомогу. Ми звертаємося до всіх небайдужих людей з проханням врятувати сердечко нашого синочка», - просить мама Жені.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк № картки 5168757362344170 Малнацька Яна Петрівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація