Маленький Владислав потребує допомоги!

Маленький Владислав потребує допомоги!

Хлопчик потребує складної операції

1,5-річний Роменський Владислав народився з важкою вадою сечевого міхура і зараз потребує складної операції.

При народженні хлопчика батькам повідомили страшний діагноз "Екстрофія сечового міхура і тотальна епіспадія". Доктора в пологовому будинку зустрічалися з цим діагнозом вперше. Це дуже рідкісна і найбільш важка вроджена вада розвитку в урології, при якій відсутня передня стінка сечового міхура і передня черевна стінка (живота). При екстрофії сечовий міхур виявляється не всередині, а зовні, сечовий канал розщеплений. Сеча виливається назовні через отвори сечоводів. Статевий член не має уретри.

Потрібне складне оперативне втручання. Якщо вчасно не провести операцію, відкритий сечовий міхур може привести до інфікування. Оперувати Владика береться сербський хірург.Операція спрямована на формування і закриття сечового міхура, реконструкцію сечівника і члена. Завдяки цій операції Владислав зможе позбутися від постійного нетримання сечі і отримає шанс на повноцінне життя.

"Вартість операції з витратами складає 15 тисяч євро. Операція призначена на 26 січня 2015 року. Я перебуваю у декретній відпустці - виховую маленьке диво. Працює тільки чоловік, грошей вистачає лише на проживання. Ситуація також ускладнюється тим, що в Донецькій області фактично йде війна. Самим нам не під силу зібрати таку велику суму. Ми дуже хочемо, щоб наш синуля був таким як і всі діти. Тому ми просимо про допомогу. Будь ласка, допоможіть нам!" - каже мама хлопчика.

380509179785 Мама Владика

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Власник карти та рахунки Гвоздик (Роменська) Наталія Павлівна

Рахунок: 29244825509100

МФО банку 305299

Карта: 4627081775989366

КОД ОКПО отримувача 14360570

Повʼязані теми:

Наступна публікація