Петру вкрай необхідна допомога небайдужих

Петру вкрай необхідна допомога небайдужих

Чоловік лікується від раку крові.

Одразу після новорічних свят Орос Петро із Закарпаття відчув себе зле, піднялась сильно температура, тож чоловік звернувся до медиків. Ті припустили запалення, та за після трьох днів лікування, стан чоловіка значно погіршився, тож довелося проходити більш ретельне обстеження.

Прийом у онколога завершився діагнозом  - лейкоз. Родина почала шукати кращих фахівців з лікування раку крові і зупинилась на одній із приватних клінік, там діагноз уточнили  - Т-клітинний лімфобластний лейкоз.

«Перший місяць лікування ми пройшли за фінансовою допомогою рідних, близьких, родичів, односельчан та небайдужих людей. 15.03.21 ми розпочали другий етап лікування. Лікування дуже дороге. І на даний час в нас зовсім немає коштів, щоб оплачувати його надалі», - розповідає дружина Петра.

І вже зараз родина у відчаї, адже за прогнозами лікарів на цьому лікування не закінчиться, можливо навіть знадобиться трансплантація кісткового мозку, а це шалені кошти для звичайної української родини.

«А ще вдома нас чекають двоє маленьких дітей. Зараз покинути лікування через нестачу коштів буде дуже неправильним, бо лікування проходить досить добре, і вже є результати. Тому прошу, поможіть, я вірю в небайдужих людей, з якими ми зможемо все», - каже дружина чоловіка.

Реквізити для допомоги:

4149 4991 5050 2753

Орос Мирослава Вікторівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація