Ви можете подарувати маленький Ніколь шанс на самостійне майбутнє

Ви можете подарувати маленький Ніколь шанс на самостійне майбутнє

Саме зараз вкрай важливо реабілітувати дитину.

До редакції ТСН.ua звернулась Вікторія Михлик, яка просить розповісти історію її донечки Ніколь, щоб небайдужі люди могли допомогти їй подарувати для донечки більш самостійне майбутнє.

Мама Ніколь пригадує, що дитина народилась цілком здоровою, як запевняли медики, та у три місяці рідні запідозрили недобре, адже крихітка зовсім не реагувала очима за іграшками.

«Звернулися до офтальмолога, де був поставлений діагноз: горизонтальний ністагм, часткова атрофія зорового нерва обох очей. Далі нас направили до невролога, де нас рік лікували безрезультатно і точного діагнозу не було. Лише в рік і місяць, обстеживши дитині на МРТ головний мозок, було поставлено діагноз: вада розвитку головного мозку, мікроцефалія та надана інвалідність підгрупи "А"», - розповідає мама дівчинки.

Для родини це був важкий удар, до того лікарі не давали жодних прогнозів, але батьки Ніколь вирішили не дати хворобі забрати шанс на повноцінну майбутнє для донечки, тож почали шукати спеціалістів, які зможуть надати дитині кваліфіковану допомогу, навчать її тим навичкам, які дітям даються від народження.

«Наш початок був у рік і два місяці, Ніколь лише переверталась з спини на живіт, і вже через 3 курси реабілітації Ніколь показала шалений результат - вона сіла .Це було неймовірним щастям для нас, зараз пройшовши ще 2,5 курса Ніколь намагається встати на ноги, наша дівчинка не безнадійна, я б сказала, що дуже перспективна дитина», - переконує мама Ніколь.

Зараз важливо не зупиняти реабілітації, адже чим менша дитина, тим пластичніше її організм і мозок, малюки більш схильні до відновлення, тому саме зараз час давати найпосиленішу реабілітацію.

«Та за 8 місяців від початку реабілітації, ми вже пройшли майже 6 курсів, за цей час використали всі фінансові ресурси, тому просимо вашої підтримки для нашої маленької принцеси», - благає мама Ніколь.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4991 4825 5217

МИХЛИК ВІКТОРІЯ СТАНІСЛАВІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація