"Страшно, дуже страшно": Врятуйте життя Віти

"Страшно, дуже страшно": Врятуйте життя Віти

"Страшно, дуже страшно": Врятуйте життя Віти

Жінка благає про допомогу

Молодій мамі двох діток Віті Ніколаєвій у квітні 2012 року вперше поставили діагноз гострий мієлобластний лейкоз. За два роки лікування хвороба відступила.

«Але у лютому 2017 трапився рецидив. Ці страшні слова знову прозвучали в нашій родині. І знову боротьба. Лікарі вивели мене в ремісію, але моя хвороба дуже підступна. І потрібне тривале лікування. До того ж київські лікарі зробили висновок, що в моєму випадку необхідна трансплантація кісткового мозку», - розповідає жінка.

Родина Віти звернулася до турецької клініки, де прийняли жінку на лікування, їй провели потрібну трансплантацію, але кілька тижнів тому у жінки діагностували реакцію трансплантат проти господаря.

«Професор виписав препарат, вартість якого майже тисячі доларів. Це якщо брати через когось в Туреччині, в Україні ще більше ціна. Скільки їх доведеться пити - невідомо. Відомо тільки те, що упаковки вистачить тільки на місяць. Грошей немає. Аналізи, медикаменти висмоктують з сім'ї все. Якщо не дотримуватися рекомендацій професора і не пити медікаменти, я не знаю, що буде - рецидив, смерть... Страшно, дуже страшно. Не можна опускати руки. Треба битися до останнього», - каже жінка.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку:
5168 7573 4708 4255 гривня
Оформлена на Ніколаєву Віту Олександрівну

Повʼязані теми:

Наступна публікація