Врятуйте життя Варварич Євгенії

Врятуйте життя Варварич Євгенії

Дівчинці потрібне дороге лікування.

Євгенія влітку впала з велосипеда, на нозі утворилася гематома, з'явилася слабкість, блювання, синці і висип по всьому тілу, піднялася температура. Після обстежень дитині поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз - рак крові.

"Пройшли високодозовану хіміотерапію два блоки, після цього стався "обвал" (впали аналізи, лейкоцити, тромбоцити), пішли ускладнення, виявили множинні ерозії в підшлунковій, якщо ерозії не пройдуть потрібна буде операція. Зараз Євгенія прикута до ліжка. У зв'язку з болями додали сильне знеболююче "Морфін". Зараз етап виходжування (відновлення аналізів)", - розповідає мама дівчинки.

Далі дівчинку чекають наступні блоки хімії. Лікарі прогнозують, що лікування може тривати впродовж двох років і дівчинка потребуватиме пересадки кісткового мозку.

"Для того, що б врятувати нашу дівчинку потрібно дороге лікування. Кошти потрібні на: донорів для здачі крові, тромбоконцентрат, ліки для крапельниць, дорогі таблетки "Пурі - Нетол" (Німецького або Польського виробника). 24 флакона ціна одного більше 1000 грн. і під замовлення. На кожен курс хіміотерапії потрібні нові ліки, з цього ми знаємо про них поетапно. Кожен місяць у нас йде на лікування більше 20 тисяч гривень. Потрібні донори з + 4 групою крові", - розповідає мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк

№ 5168757200304444

ВАРВАРИЧ Інна Олексіївна

https://vk.com/club77238885

Повʼязані теми:

Наступна публікація