44-річна співачка Наталі Імбрулія вагітна первістком

44-річна співачка Наталі Імбрулія вагітна первістком

Фото: Associated Press

Зірка повідомила у фотоблогу, що чекає дитину.

Відома австралійська співачка Наталі Імрулія, яка прославилася в кінці 90-х, випустивши трек "Torn", вперше вагітна.

На сторінці в Instagram 44-річна Наталі повідомила, що чекає на первістка.

Також зірка розповіла, що для того, щоб завагітніти, вона вдалася до процедури ЕКЗ.

Фото: instagram.com/natalie_imbruglia

"У мене є для вас важливе оголошення. Ні, я не проковтнула кавун! Це восени я чекаю появи на світ свого первістка. Для тих, хто близько мене знає, не секрет, що я хотіла цього багато років, і рада, що це стало можливим за допомогою процедури ЕКЗ і донора сперми. Я більше нічого не буду говорити на цю тему публічно. Однак я дуже схвильована цією новою главою у моєму житті: у мене виходить альбом, і я стану мамою", - підписала знімок з округленим животиком співачка.

Варто відзначити, що зірка завжди ретельно оберігала своє особисте життя і ніколи публічно не оголошувала про стосунки. У пресі ходили чутки, що співачка зустрічалася з актором по серіалу "Друзі" Девідом Швіммером. Пізніше Наталі приписували роман з Ленні Кравіц. Деякий час виконавиця зустрічалася з лідером групи Silverchair Данієлем Джонсом, за якого 2003 року вийшла заміж. Однак шлюб тривав недовго - 2008 року пара подала на розлучення. Після цього особисте життя співачки залишається таємницею для ЗМІ.

Нагадаємо, днями Дженніфер Лопес виповнилося 50 років. На честь дня народження співачки ТСН.ua зібрав найгучніші романи зірки, яких нарахувалося немало.

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація