Кадрові зміни: із гурту DZIDZIO пішов клавішник

Кадрові зміни: із гурту DZIDZIO пішов клавішник

Музикант розпочав сольну кар'єру.

У популярному гурті DZIDZIO знову кадрові зміни. Минулоріч до проекту долучився Орест Галицький, а нині стало відомо про відхід зі складу колективу його клавішника Назара Гука (Юліка).

Лідер групи, Михайло Хома, прокоментував для ТСН.ua такі зміни.

"Юлік прийшов до мене і каже: "Я хочу робити свій проект". Я собі подумав і сказав: "Добре, чим я можу тобі допомогти?" Завжди підтримую, коли люди мають амбіції і бажання робити щось своє, це нормально! Хочу подякувати Юліку за спільну роботу і побажати успіху в сольному проекті! Від себе - чим можу, тим поможу!" - ствердив Дзідзьо.

Нині справжньою інтригою є запитання: хто замінить Юліка у відомому колективі? Подейкують, кандидатури вже обрані, але не розголошуються. Відомо лишень, що псевдоніми нових учасників – Аґрус і Румбамбар.

Михайло Хома

У своєму Instagram Дзідзьо фотографує нових музикантів відвернутими обличчями і не називає їхніх імен.

 

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)Авг 13 2017 в 12:18 PDT

Натомість, сам Юлік (Назар Гук) також теплими словами говорить про роботу з артистом.

"Я вдячний гурту DZIDZIO і всій команді MEISON Entertainment. Особлива подяка моєму другу -  Дзідзьові (Михайлові Хомі), за ті прекрасні моменти плідної співпраці, які у нас були за ці роки. Але, зараз я прийняв рішення почати сольний проект JULIK. Я хочу створювати якісну електронну музику, ремікси на українські та зарубіжні відомі хіти. Я вважаю, в Україні дефіцит такої музики, тому хочу долучитися до розвитку цього напрямку", - наголошує Назар.

Нині музикант і актор розпочав власний діджейський проект під назвою JULIK. Наразі артист працює над треком відомого співака Владіслава Левицького, який загинув у трагічній ДТП. Назар обіцяє незабаром представити ремікс на його пісню "Шеф".

Нагадаємо, нині у прокаті демонструє рекордні касові збори українська комедія "DZIDZIO Контрабас", де Хома та Гук грали разом. Крім того, у стрічці постають Олена Лавренюк, Лямур (Орест Галицький), Сергій Либа, Ігор Кондратюк, Римма Зюбіна, Олексій Вертинський, Володимир Горянський та Сергій Зоренко.

За два вікенди фільм перетнув межу в 15 мільйонів гривень. Загалом, за цей період "DZIDZIO Контрабас" побачило більше 200 тисяч глядачів. А за перший вікенд фільм зібрав 7 700 мільйонів гривень і обійшов такі стрічки як "Сім сестер" і "Тілоохоронець кілера".

Повʼязані теми:

Наступна публікація