Камалія розповіла, що її обікрали під час подорожі

Камалія розповіла, що її обікрали під час подорожі

Камалія розповіла, що її обікрали під час подорожі

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка потрапила у неприємну ситуацію в Італії.

Українська співачка Камалія, яка на днях показала своє архівне фото, розповіла про неприємний інцидент.

На сторінці в Instagram виконавиця повідомила, що її обікрали під час відпочинку в Італії.

Як зізнається Камалія, разом із сім'єю вона прибула до Рима. Після сходження на берег з корабля у її чоловіка вкрали рюкзак з речами й документами.

"В Арабелли і Мірабелли були великодні канікули у школі. Ми вирішили взяти їх у подорож і забронювали чудовий 8-денний круїз з Рима на судні", - ділиться з підписниками зірка.

Пограбування відбулося саме 1 травня, коли сім’я Камалії прибула у зал очікування.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Хтось раптово постукав мене по плечу і ламаною французькою запитав, як пройти в зал вильоту. У цей момент його спільник забрав рюкзак Захура з одного з візків (про це я дізналася пізніше). Через пару хвилин після цього до мене підійшла представниця і з'явилися чоловік з донечкою. Ми збиралися вже штовхати наші візки, коли Захур виявив пропажу рюкзака з усіма документами. Ми повідомили в поліцію, але було марно", - зазначає артистка.

Співачка наголосила, що зникнені речі поліція так і не знайшла, а правоохоронці "навіть не спромоглися пройти на місце злочину". Поліція дала довідку, що вони з подружжям вийдуть на зв'язок, тільки-но щось знайдуть.

На наступний день сім'я Камалії отримала свої документи, завдяки працівникам українського посольства. Саме вони видали зірці екстрений паспорт за 30 хвилин.

"Захуру й дітям пощастило менше, їм довелося відвідати британське посольство рази три", - ділиться у соцмережі виконавиця.

Нагадаємо, нещодавно Камалія шокувала спогадами про батька. Артистка назвала свого батька садистом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація