Наталія Сумська розповіла, що утримує 38-річну доньку: "Просто живе на світі"

Наталія Сумська розповіла, що утримує 38-річну доньку: "Просто живе на світі"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Акторка поділилася про складні стосунки з Дариною.

Народна артистка України, акторка Наталія Сумська розповіла про складні стосунки з донькою від першого шлюбу.

Так, знаменитість має двох дітей – 38-річну Дарину та 24-річного В'ячеслава, якого народила Анатолію Хостікоєву. Якщо про сина зірка розповідає з ніжністю, то тема дочки для неї болюча, йдеться у програмі "Зірковий шлях". 

Сумська поділилася, як тільки Дарині виповнилося 17 років і вона вступила до естрадно-циркового коледжу, їй придбали окреме житло. 6 років вона пропрацювала у Академічному ансамблі Державної прикордонної служби України. Втім, коли вийшла заміж – пішла з роботи. Про це Наталія неабияк шкодує: "Вона була перлиною в тому колективі. Я всіляко допомагала і шила їй костюми. Вона була просто чудова, розкішна. Але, бачите, людина сама обирає свій шлях – вона вирішила відійти, коли вийшла заміж".

Три роки тому Дарина овдовіла. Її чоловік - музикант Юрій Трофименко помер. А всі клопоти з утримання 11-річної онуки та 38-річної доньки лягли на плечі Сумської.

"Всі ці проблеми повинна вирішувати я. Вона не працює. Просто живе на світі. Вона повністю сподівається, що я їй все надам, всі ці можливості. Це було свого часу і у тата її, який чекав, що його запросять, що йому запропонують. Не сам йшов, а чекав милості від когось. Я зовсім інша людина, всяка робота мені приємна", – розповіла акторка.

65-річна знаменитість додала – у відповідь на те, що рано чи пізно її не стане та не буде кому допомагати доньці та онучці, Дарина каже: "Як Бог дасть" та не переймається цим.

Нагадаємо, днями українська співачка Ніна Матвієнко заявила, що в дитинстві ненавиділа своїх батьків: "Це найстрашніші люди". Також артистка поділилася, що якби не співала, то загинула б.

Повʼязані теми:

Наступна публікація