Ольга Сумська та Володимир Горянський "видають доньку заміж"

Ольга Сумська та Володимир Горянський "видають доньку заміж"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Актори зіграли в серіалі ""Найкращий" тиждень мого життя" батьків нареченої.

Восени в ефірі телеканалу "1+1" стартує 8-серійний комедійний серіал ""Найкращий" тиждень мого життя" - адаптація відомого британського серіалу "The Worst Week of My Life".

Виробництвом проекту займався продакшн "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника на замовлення каналу "1+1". Режисером картини виступив Семен Горов.

Улюблені українські актори Ольга Сумська та Володимир Горянський зіграли в серіалі батьків нареченої. За сюжетом, рівно за тиждень до весілля до них у гості приїжджають молодята. Герой Володимира, досвідчений військовий зі стажем, пильно стежить за дисципліною в будинку і контролює кожен крок обранця дочки. Адже він справжній генерал, а наречений - всього лише кондитер. Мама нареченої, героїня Ольги, організацію весілля бере на себе. Її цікавить абсолютно все: починаючи від плану розсадження гостей і закінчуючи вибором весільної сукні.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Моя героїня більше підтримувала зятя, ніж перевіряла його на міцність. Мені здається, що це мудро, і в житті я б теж так вчинила. Теща повинна бути фантазійною і поступливою, поважати зятя, якщо є за що. У реальному житті з такою ситуацією я не зіштовхувалася, - старша дочка поки не ощасливила мене офіційним шлюбом. Але сподіваюся, що в недалекому майбутньому це станеться. Якою я буду тещою, буде залежати від чоловіка, його довіри і ставлення до моєї дочки", - коментує Ольга Сумська.

""Найкращий" тиждень мого життя" з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля. У центрі сюжету - одвічна проблема батьків і дітей.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нареченому під пильним поглядом батьків доводиться дуже непросто, адже на кожному кроці закоханий і пустотливий хлопець примудряється "вляпатися" в неприємності. Будь-яка спроба виправити становище обертається повним провалом. Але, як не крути, знайомство з родичами коханої перетворюється для Ігоря на "найкращий" тиждень його життя.

Нагадаємо, що у серіалі ""Найкращий" тиждень мого життя" Володимир Горянський змінив імідж та вперше зіграв сучасного генерала.

Повʼязані теми:

Наступна публікація