Підопічні Івана Дорна на "Голосі країни" написали гімн команди

Цієї неділі відбудуться фінальні "бої".

У неділю, 24-го квітня, о 21.00 на телеканалі "1+1" відбудеться фінальний раунд "вокальних боїв" в проекті "Голос країни". Учасники, які зможуть перевершити свого суперника у майстерності співу під час виконання пісень в дуетах, потраплять до наступного етапу - "нокаутів".

Кожен з тренерів "платинової четвірки" - Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап та Іван Дорн – продовжує дивувати своїх колег по червоному кріслу вибором репертуару для учасників і несподіваним підбором суперників для виконання пісень в парах.

Так, у фінальному раунді "вокальних боїв" запальному домініканцю Антоніо Гомесу Крузу доведеться виконати пісню українською мовою, а колоритній одеситці Тетяні Аміровій – освоїти новий для неї стиль музики і відійти від звичного джазового виконання.

Бандуристка з Полтави Інна Іщенко отримає сильного та впевненого у своїх силах суперника, тому в "бою" вона повинна буде не тільки перевершити його у майстерності співу, а й здобути перемогу над собою.

 "Я хочу побороти свою власну невпевненість. Для мене це бій із самою собою", - каже Інна.

Іван Дорн приготував особливе випробування для своєї енергійної підопічної Анастасії Пшокіної - їй доведеться боротися за місце в команді тренера з давньою подругою.

Варто відзначити, що всі учасники з команди Івана Дорна дуже здружилися між собою.

"Ми часто зустрічаємося поза проектом, наприклад, одного разу влаштовували вечірку вдома у Андрія Осадчука: співали, імпровізували, і навіть складали "Гімн Дорнобанди", який починається словами "в команде у Дорна весело, задорно", - розповідає підопічна Стицамена Юлія Юріна.

Так, минулого вівторка Стас Корольов, Влад Каращук, Христина Олексин, Юлія Юріна і Костянтин Дмитрієв разом відвідали допрем'єрний показ фільму "Я з тобою" - першої української художньої стрічки про недавні події на сході України.

До фінального раунду "вокальних боїв" Іван Дорн і Потап приготували особливий подарунок глядачам - спільний музичний номер, де продюсер виступить в ролі MC і начитає реп, який він склав сам, а Іван Дорн "запалить" всю залу стильною танцювальною музикою.

Дивіться фінальний раунд "вокальних боїв" на проекті "Голос країни" 24-го квітня о 21.00 на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, стиліст "Голосу країни" розповіла про унікальний костюм Івана Дорна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація