Принц Гаррі та Меган пояснили, чому відписалися від усіх в Instagram

Принц Гаррі та Меган пояснили, чому відписалися від усіх в Instagram

Фото: Associated Press

Нова ідея подружньої пари здалася інтернет-користувачам дуже цікавою.

Королівська пара принц Гаррі та його дружина Меган, які ще у квітні цього року створили офіційну сторінку в Instagram герцогів Сассекських, відписалися від усіх в Instagram.

У профілі зникли усі колишні підписки, яких було чимало.

Щоб не лякати свої підписників, принц Гаррі та герцогиня Меган вирішили пояснити, чому так зробили.

"У серпні ми звертаємося до вас за допомогою. Ми хочемо дізнатися: що для вас значить сила змін? Щомісяця ми міняємо список підписок: ми додаємо у свій Instagram-аккаунт профілі певних людей чи організацій, на які нам би хотілося звернути вашу увагу. Протягом наступних кількох днів залиште в коментарях під цим постом свої пропозиції з приводу того, на кого нам варто підписатися цього разу. Це може бути мікроблог, який надихає людей бути кращими, або Instagram-аккаунт, який наповнює кожного оптимізмом і вірою у добро", - написали герцоги у фотоблогу.

Багатьом інтернет-користувачам нова ідея королівської пари здалася дуже цікавою, і вони почали залишати у коментарях свої рекомендації, обґрунтовуючи свій вибір.

Також у дописі герцоги Сассекські уточнили, що переглянувши список пропозицій від фоловерів, виберуть 15 найцікавіших акаунтів і п'ятого серпня повністю оновлять список своїх підписок.

Нагадаємо, днями в Instagram Меган поділилася архівними фото, на яких постає вагітною. Світлини були зроблені під час поїздки герцогині до благодійної організації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація