"Євробачення-2017": стали відомі ціни квитків на конкурс у Києві

"Євробачення-2017": стали відомі ціни квитків на конкурс у Києві

Вартість квитків в Україні відрізнятиметься від цін у Європі.

Заступник керівника НТКУ з питань проведення пісенного конкурсу Павло Грицак розповів, якими приблизно будуть ціни квитків на конкурс "Євробачення 2017", який відбудеться у Києві.

За словами Грицака, вартість квитків складатиме від 40 до 200 євро

"У середньому, ціна буде від 40 євро до 200, до 200 з хвостиком євро - це VIP-квитки", - сказав він в ефірі "Громадського. ТВ".

За словами Грицака, наразі ведуться переговори з Європейською мовною спілкою стосовно вартості квитків. Заступник керівника НТКУ додав, що у мовній спілці вважають, що квитки на Євробачення не можуть коштувати стільки ж, скільки в Європі. Там пояснюють це тим, що купівельна спроможність в Україні відрізняється від західноєвропейської.

Грицак розповів, що загалом планується дев'ять заходів, на які продаватимуться квитки. Організатори планують, що доходи від продажу квитків будуть більше 60 мільйонів гривень. У результаті відкритого тендеру вже обрано оператора продажу квитків

"Мінімальний дохід, який планували - 44 мільйони. Але після тендера ми ведемо активні переговори з переможцем - і зараз ми очікуємо, що доходи від продажу квитків будуть більше 60 мільйонів гривень, - розповів Грицак.

Нагадаємо, тим часом у Києві відбувся перший півфінал нацвідбору "Євробачення". Хто пройшов до фіналу нацвідбору дивіться за посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація