"Євробачення-2019": як виступав переможець конкурсу у фіналі

"Євробачення-2019": як виступав переможець конкурсу у фіналі

Фото: Associated Press

Представник з Нідерландів виборов перемогу конкурсу.

Щойно у столиці Ізраїлю Тель-Авіві закінчився видовищний фінал 64-го за рахунком пісенного конкурсу "Євробачення-2019", де було визна чено перможця цьогорічного конкурсу.

Так, за сумою балів від професійного журі та глядачів перемогу здобув 25-річний представник нідердландів Дункан Лоуренс. Конкурсант отримав загалом 492 бали, глядачі віддали чуттєвому виконавцю 261 бал. 

Фото: Associated Press

Перемогу чоловікові принесла ніжна та романтична композиція Arcade, яка була написана ним під час його навчання в рок-академії, за розповідями коханої людини, яка померла у молодому віці. 

На сцені співак вирішив не влаштовувати видовищний номер, а чуттєво заспівав, акомпануючи собі на роялі. 

Фото: eurovision.tv

Для Нідерландів перемога на "Євробаченні-2019" стала п'ятою за рахунком. Востаннє країна перемагала 44 роки тому у далекому 1975 році. 

Фото: Associated Press

До слова, Дункан Лоуренс від самого початку був фаворитом букмекерів на перемогу, а після виступу у другому півфіналі відірвався від конкурентів на недосяжну відстань. 

Тож, можна припустити, що 65-й за рахунком пісенний конкурс "Євробачення-2020" відбудеться в Нідерландах завдяки перемозі Дункана Лоуренса з композицією Arcade.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація