Йолка святкує 31-річчя: шлях від "пацанки" до "ікони стилю"

Співачка сколихнула український та російський шоу-бізнес неповторними хітами.

Йолка святкує 31-річчя / Фото: ТСН.ua
2 липня граціозна, вишукана і зовсім не схожа на решту собі подібних співачка Йолка святкує свій 31-й день народження, повідомляє "Сніданок з 1+1".

Йолка одна з найпопулярніших співачок не лише в Україні, а й у Росії, за що її неодноразово нагороджували спеціальними преміями.

Її "Дівчинка в маленькому пежо" сколихнула український шоу-бізнес. А поп-сцена отримала свіже повітря в її особі. Тепер кожна нова пісня артистки – це черговий хіт. Але так було не завжди.

Десять років тому, Ліза Іванців приїхала з рідного Ужгорода до Москви і зрозуміла – тут її ніхто не чекає. Тривалих шість років вона то вибухала зі своїми хітами, то взагалі зникала з поля зору.

Точкою нового відліку для неї став 2010 рік, коли Ліза творчо порозумілась з Єгором Солодовніковим. Йому належить авторство таких хітів, як "Прованс", "Около тебя", "На большом воздушном шаре".

Змінилась Йолка і зовнішньо. З'явившись на сцені "пацанкою" з екстремальними зачісками, але згодом дійшла до вишуканого жіночного стилю. Як каже сама співачка, вона "виганяла з себе пацанку" високими підборами. І не дарма, адже тепер імениті дизайнери дарять їй свої компліменти. Легендарний В'ячеслав Зайцев назвав співачку іконою стилю, а модний критик Олександр Васильєв високо оцінив її образ на червоній доріжці.

Йолка святкує 31-річчя

Йолка святкує 31-річчя

Повʼязані теми:

Наступна публікація