Мобільний оператор life:) вирішив змінити назву – ЗМІ

Мобільний оператор life:) вирішив змінити назву – ЗМІ

Мобільний оператор life:) вирішив змінити назву – ЗМІ

Майбутній український бренд lifecell та логотип турецького оператора Turkcell / Фото: ain.ua

Нова назва буде перегукуватися з турецькою "материнською" компанією.

Невдовзі мобільний оператор life:) ("Астеліт") може змінити назву на lifecell, що буде співзвучною з оператором Turkcell, що належить "материнській" компанії life:).

Логотипи українського та турецького операторів також будуть дуже схожими, пише "ЛігаБізнесІнформ".

Компанія вже зареєструвала нові бренд та сайт. Нова торгова марка буде поширюватися на різні класи товарів і послуг, включаючи зв'язок.

В "Астеліті" зміну назви не коментують. Проте про коригування зміни іміджу мобільного оператора нещодавно розповів новопризначений керівник компанії Бурак Ерсой в інтерв'ю "Інтерфаксу-Україна".

"Компанія 10 років позиціонувала себе як оператор для молоді, тому часто корпоративний бізнес не розглядав life:) як потенційного провайдера. Цього року ми будемо працювати над тим, щоб міняти наше позиціонування. Ми хочемо стати оператором для всіх – для сімей, великих і малих бізнесів, для серйозних корпоративних клієнтів. І довести, що life:) може стати українським Turkcell у всіх основних телекомсферах", – сказав він.

Нагадаємо, в липні 2015 року турецький телекомунікаційний холдинг Turkcell викупив 44,96% акцій life:) загальною вартістю 100 млн доларів в української групи компанії СКМ, що належить Ренату Ахметову. Про це пише Ain.ua. У серпні в "Астеліт" влили ще 686 млн для реструктуризації боргу та задоволення потреб підприємства в оборотних коштах.

Бренд також змінює "МТС-Україна" – на Vodafone.

Повʼязані теми:

Наступна публікація